Coronavoucher

  1. Home
  2. Corona informatie
  3. Coronavoucher

Coronavoucher 

Alle info over de vouchers

Als jouw pakketreis is geannuleerd wegens onvermijdbare en buitengewone omstandigheden ten gevolge van het coronavirus bieden wij, Totally Snow en Sunweb Group GmbH (‘Sunweb Group’), een SGR corona-voucher (‘voucher’) aan. Je bent niet verplicht om vouchers die zijn uitgegeven na 19 juni 2020 te aanvaarden en je mag terugbetaling vragen waarna wij je zo snel mogelijk zullen terugbetalen. Indien je geboekt heb met de ‘Geldteruggarantie’, ontvang je binnen 14 dagen je geld terug. Op deze voucher is de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (‘SGR’) van toepassing. Jouw voucher kan tot 1 jaar na uitgifte gebruikt worden om een nieuwe vakantie bij ons te boeken met een bestemming en vertrekperiode naar jouw keuze. De voucher wordt uiterlijk twee weken na jouw oorspronkelijke vertrekdatum per e-mail verstuurd. 


Je kunt de corona-voucher gebruiken om een nieuwe vakantie te boeken bij Totally Snow of een van de andere merken binnen de Sunweb Group (Sunweb zon- en wintersportvakanties en Eliza Was Here). Zo kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om samen met jouw vrienden te gaan voor een awesome zonvakantie. 

Wat is mijn SGR corona-voucher waard?

De waarde van jouw voucher is gelijk aan het bedrag dat je reeds voor jouw pakketreis had (aan)betaald ten tijde van de annulering. Wanneer de reissom van de nieuwe reis hoger uitvalt, betaal je de meerkosten. Wanneer de nieuwe vakantie goedkoper is, blijft de voucher geldig voor de restwaarde.

 

Als je gebruik maakt van (een deel van) de voucher, dan vervalt daarmee je recht om terugbetaling van dat bedrag te vragen aan Sunweb Group. Wil je geen gebruik maken van de voucher of de restwaarde daarvan, dan kun je ons twaalf (12) maanden na de uitgiftedatum van de voucher verzoeken de (resterende) waarde uit te keren. Wij zullen de (resterende) waarde in dat geval uiterlijk binnen achttien (18) maanden na de uitgiftedatum van jouw voucher aan je terugbetalen.

 

Kan ik mijn SGR corona-voucher delen met medereizigers?

De voucher wordt uitgegeven aan de hoofdboeker van de geannuleerde pakketreis. Het is binnenkort mogelijk dat de hoofdboeker de voucher kan delen met zijn medereizigers. Zodra dit mogelijk is, vind je meer informatie op deze pagina. 

 

Ik heb nog een vakantie staan voor later vertrek die niet geannuleerd is, kan ik mijn SGR corona-voucher gebruiken om deze vakantie te betalen?

Ja, je kunt nog openstaande bedragen van andere vakanties bij Sunweb Group betalen met jouw voucher. Kijk via de hierboven genoemde link hoe je jouw voucher kunt inwisselen.

 

Aan druk- en/of zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend


Jouw corona-voucher kan gebruikt worden voor boekingen die gemaakt worden binnen één (1) jaar na uitgifte voor een bestemming en vertrekperiode naar jouw keuze.