Prijsgarantie

  1. Home
  2. Corona informatie
  3. Prijsgarantie

Prijsgarantie

Reizigers die hun vakantie bij Totally Snow  hebben geboekt hoeven zich geen zorgen te maken! Wij houden de prijzen hetzelfde voor alle reizigers waarbij hun vakantie is geannuleerd en die een voucher hebben ontvangen in 2020 vanwege de Covid-19 uitbraak. Je kunt dus dezelfde vakantie nog een keer boeken voor exact dezelfde prijs dankzij onze prijsgarantie. Door onze prijzen hetzelfde te houden hopen wij al onze klanten zekerheid en rust te kunnen bieden. 

Hoe maak je gebruik van de prijsgarantie van Totally Snow?


✓  Boek je nieuwe vakantie volgens de bovenstaande voorwaarden op onze website en gebruik jouw voucher als betaalmethode. Twijfel je of je aan de voorwaarden voldoet? Neem voor het maken van de boeking contact met ons op om te verifiëren of jouw vakantie aan de voorwaarden voldoet.

✓ Vul het onderstaande prijsgarantie formulier in met het boekingsnummer van je geannuleerde reis, het boekingsnummer van je nieuw geboekte reis, je e-mailadres en je telefoonnummer (optioneel).

✓  Voldoe jij aan bovenstaande voorwaarden? Dan passen wij het totaalbedrag van je nieuwe vakantie aan in jouw boeking. Als je direct bij het maken van je nieuwe boeking al betaald hebt, dan storten we het teveel betaalde bedrag binnen drie weken terug op jouw voucher.

Voor meer informatie over de prijsgarantie en de volledige voorwaarden, klik op de knop hieronder. Heb je vragen over de prijsgarantie van jouw nieuwe vakantie? Neem dan contact met ons op voor het maken van de boeking.

Prijsgarantie formulier

Alle voorwaarden gelezen? Vul dan nu het formulier in.

Jouw gegevens worden verwerkt volgens onze privacy verklaring.
 
 
Netherlands+31
Belgium+32
Denmark+45
Finland+358
Norway+47
Sweden+46
Italy+39
Germany+49
United Kingdom+44
France+33