Flexibel en gratis omruilen

 1. Home
 2. Flexibel omruilen

Flexibel en gratis omruilen

Boek bij twijfel zelf jouw geboekte vakantie gratis om via Mijn Totally

Heb jij een skivakantie geboekt? Dan kun je jouw vakantie gratis omboeken, om welke reden dan ook!

We snappen heel goed dat het onzekere tijden zijn en we willen niet dat jij op vakantie gaat als jij je daar niet comfortabel bij voelt. Daarom biedt Totally Snow de mogelijkheid om jouw vakantie flexibel om te ruilen naar een andere vertrekdatum/bestemming naar keuze die op dat moment online te boeken is. Bekijk onderstaand meer uitleg over hoe je je vakantie kan omboeken via Mijn Totally.

Standaard flexibele omruilgarantie tot 6 weken voor vertrek

✔ Tot 6 weken voor vertrek gratis omboeken via Mijn Totally

✔ Standaard inbegrepen bij het maken van een boeking bij Totally*

✔ Omboeken mogelijk naar vakanties die op het moment van omboeken beschikbaar zijn op de website.

❌ Het standaard omruilen kun je eenmalig toepassen.

 

Extra flexibele omruilgarantie tot 2 weken voor vertrek

✔ Tot 2 weken voor vertrek gratis omboeken via Mijn Totally

✔ Bij te boeken voor €27,50 per persoon tijdens het boekingsproces van Mijn Totally of tot 14 dagen na boeking via Mijn Totally*

✔ Omboeken mogelijk naar vakanties die op het moment van omboeken beschikbaar zijn op de website.

✔ Het flexibel omruilen kun je tweemaal toepassen.

 Met het extra flexibel omruilen kun je je vakantie ook omboeken naar een vakantie van onze andere merken (Sunweb of Eliza Was Here)

*Uitgezonderd van omboeken en enkel mogelijk tegen betaling van annuleringskosten en door contact op te nemen via info@totallysnow.be: 
- Omruilen van vliegvakanties naar autovakanties
- Uitgezonderde routes skivakanties: Rotterdam – Geneve / Rotterdam – Grenoble / Rotterdam – Innsbruck / Amsterdam – Innsbruck / Eindhoven – Innsbruck / Salzburg – Amsterdam / Salzburg – Eindhoven

Meer details over de voorwaarden van deze twee flexibele omruilgaranties vind je onderaan deze pagina

 


Zo boek je zelf jouw vakantie om via Mijn Totally

Boek eenvoudig en snel zelf je skivakantie om

Graag leggen we je hieronder stapsgewijs uit hoe je zelf jouw vakantie kan omboeken. 

 1. Log in op Mijn Totally.
 2. Ga naar de boeking die je wilt omruilen en klik op de button ‘Ruil jouw vakantie om’.
 3. Je kan kiezen om dezelfde accommodatie te boeken voor een latere datum, maar ook voor een compleet nieuwe accommodatie. Geef jouw keuze aan via de knoppen.
 4. Kies de vakantie die je wilt omboeken, selecteer de juiste datum, prijs en kamertype(s) in de prijstabel en kies voor boeken. Let op: je kan alleen omruilen naar vakanties die op onze website beschikbaar zijn. Is de vakantie die jouw voorkeur heeft nog niet boekbaar? Dan kunnen we niet garanderen dat deze op tijd online zal staan om naar om te boeken. Kies dan een andere vakantie uit als je gebruik wilt maken van het omruilen.
 5. Selecteer in boekingsstap 1 jouw huidige boeking die je wilt omruilen en vul de rest van de boekingsstap in.
 6. Doorloop de overige boekingsstappen en vul alle gegevens correct in.
 7. Zodra je de nieuwe boeking hebt afgerond, zal jouw vorige boeking worden geannuleerd. Ververs jouw Mijn Totally pagina, of open deze opnieuw om de annulering terug te zien. Het omboekproces kan ca. 1 uur duren.
 8. Je ontvangt een boekingsbevestiging. Enkele minuten laten volgen er meer mails, waaronder de mail waarin jouw omboeking zwart op wit wordt bevestigd. Het kan ca. 1 uur duren voordat jij alle e-mails hebt ontvangen.

Door dit proces te doorlopen wordt jouw nieuwe boeking behandeld alsof deze is betaald met een voucher. Jouw omgeboekte (geannuleerde vakantie) wordt omgezet in een voucher waarmee de nieuwe boeking direct wordt betaald. Je ontvangt hier enkele minuten na het maken van de boeking een bevestiging van. 

 • Is jouw nieuwe boeking goedkoper dan de vakantie die je omboekt? Het resterende bedrag wordt omgezet in een voucher. Deze voucher kan je gebruiken voor het bijboeken van extra’s of een andere vakantie. De voucher met daarop het resterende bedrag ontvang je per e-mail.
 • Is jouw nieuwe boeking precies dezelfde prijs? Dan hoef je niks meer te doen.
 • Is jouw nieuwe boeking duurder dan de vakantie die je omboekt? Dan dien je het resterende bedrag nog volgens de reguliere betalingstermijnen naar ons over te maken.

 

Voorwaarden omruilgarantie

Standaard flexibele omruilgarantie

 • Standaard omruilen kan tot 6 weken voor vertrek worden ingeroepen.
 • Je kunt het standaard omruilen eenmalig toepassen.

Extra flexibele omruilgarantie

 • Extra flexibel omruilen (bijgeboekt vanaf 15-9-2021 voor €27,50 per persoon) kan tot 2 weken voor vertrek worden ingeroepen en kan worden bijgeboekt tot 14 dagen na boeking.
 • Je kunt het extra flexibel omruilen tweemaal toepassen. Neem hiervoor contact op met ons via info@totallysnow.be.
 • Met het extra flexibel omruilen kun je je vakantie ook omboeken naar een vakantie van onze andere merken. Neem hiervoor contact op met ons via info@totallysnow.be.

Algemene voorwaarden van omruilgarantie

 • Omruilen betekent dat, je vakantie zonder opgave van reden en zonder wijzigingskosten, eenmalig kan worden omgeboekt naar een andere pakketreis (op dezelfde bestemming of een geheel andere bestemming) en/of een andere vertrekdatum. Dit is alleen geldig op het aanbod dat beschikbaar is op onze website.
 • Omruilen van een vliegvakantie naar een autovakantie kan enkel door het betalen van annuleringskosten en door een mail te sturen naar info@totallysnow.be
 •  Omruilen voor de volgende routes kan enkel door het betalen van annuleringskosten en door een mail te sturen naar info@totallysnow.be. Griekenland: Amsterdam – Athene, Eindhoven – Athene, Amsterdam – Mykonos| Portugal: Amsterdam – Lissabon, Eindhoven – Lissabon, Rotterdam – Lissabon, Amsterdam – Porto | Spanje: Amsterdam – Valencia | Marokko: Amsterdam – Agadir, Amsterdam – Marrakech, Eindhoven - Marrakech| Italië: Amsterdam - Palermo, Rotterdam - Palermo
 • Omboeken is alleen mogelijk naar een vakantie die ten tijde van het omboeken op de website beschikbaar is
 • Je betaalt de prijs die geldt op de dag van het omboeken. Als je nieuwe boeking duurder is dan je oorspronkelijke boeking, dan betaal je het verschil aan ons bij. Als je nieuwe boeking goedkoper is dan je oorspronkelijke boeking, dan geven wij een omruilvoucher uit die 12 maanden geldig is. Deze voucher is te gebruiken voor het boeken van extra’s (materiaalhuur, lessen, verzekering), een nieuwe vakantie of een terugbetaling na 3 maanden. Als er met een corona-voucher is betaald, wordt het bedrag teruggestort op de corona-voucher.
 • Enkel de hoofdboeker van de vakantie kan de vakantie omruilen en de omruilvoucher gebruiken. Omruilen kan alleen door een nieuw pakket uit te zoeken en in de eerste stap van het boekingsproces aan te geven dat je je huidige boeking wilt omruilen (in geval er meerdere boekingen zijn kan daar gekozen worden welke boeking omgeboekt moet worden).
 • Het is niet mogelijk gebruik te maken van omruilen wanneer een vakantie reeds geannuleerd is.
 • De vroegboekvoorwaarden vervallen bij het omruilen na de vroegboekperiode.
 • In geval de nieuwe boeking wordt geannuleerd door Totally dan krijg je het geld terug als voucher. Bij eventuele teruggave zal het bedrag op de omruilvoucher worden gestort. Deze voucher is te gebruiken voor het boeken van extra’s (huur, les, verzekering), een nieuwe vakantie of een terugbetaling na 3 maanden. Je ontvangt je voucher kort na de nieuwe boeking per email.
 • Na het omboeken van jouw vakantie vervalt het recht op de bedenktijd (ook wel gratis annuleren binnen 3 dagen genoemd).
 • Als je zelf besluit om de nieuwe boeking te annuleren, dan gelden de reguliere annuleringskosten.
 • Als je gebruik maakt van de omruilservice, accepteer je de ontvangst van de omruilvoucher, en vervalt daarmee je recht om terugbetaling van het relevante bedrag te vragen aan Totally. Terugbetaling vindt pas plaats 3 maanden na omboekingsdatum.
 • De voorwaarden gelden alleen voor boekingen bij Sunweb Group GmbH (‘Sunweb’). Voor boekingen geldt dat zover in deze voorwaarden daarvan niet uitdrukkelijk wordt afgeweken, de ANVR reizigersvoorwaarden, de Algemene Reisvoorwaarden Totally en de Garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reizen, de garantieregeling van het Calamiteitenfonds onverminderd van toepassing zijn.
 • Totally behoudt zich het recht om de uitvoering op te schorten en eventueel rechtsmaatregelen te treffen bij een verdenking van oneigenlijk gebruik van de actie.
 • Totally behoudt zich het recht om de aanbieding te beëindigen, voorwaarden, bepalingen of informatie naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, zonder dat Sunweb daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de reizigers.
 • Wijzigingen, stopzetten, of aanpassingen van de voorwaarden of de inhoud zal door Totally bekend worden gemaakt via de website.
 • Op deze voorwaarden is hetzelfde recht van toepassing als het recht dat op de nieuwe boeking van toepassing is.
 • Voor gemaakte boekingen voor 25 augustus gelden de op dat moment geldende voorwaarden. Deze vind je terug in de boekingsbevestiging.

 

Omruilvoucher – voorwaarden

Je krijgt de Totally-omruilvoucher, omdat je de vakantie, die je hebt geboekt bij Sunweb Group GmbH, vanwege de onzekerheid rondom het coronavirus, zonder opgave van reden en eenmalig, naar een andere pakketreis flexibel hebt omgeboekt voor een nieuwe pakketreis die goedkoper is dan de oorspronkelijke reis.

Geldigheid

De uitgiftedatum van deze voucher is de datum van de nieuwe boeking. Met deze voucher kun je een nieuwe vakantie of extra’s (huur, les, verzekering) boeken. Indien je geen passende vakantie kan vinden, zullen we het relevante bedrag in dat geval uiterlijk binnen drie (3) maanden na de uitgiftedatum aan je terugbetalen. 

Persoonsgebonden

De voucher is een unieke code die per e-mail aan de hoofdboeker van de oorspronkelijke pakketreis wordt verstuurd. De hoofdboeker is de persoon die de oorspronkelijke boeking heeft gemaakt. Alleen de hoofdboeker kan de voucher, of een gedeelte ervan, inwisselen. De hoofdboeker dient daarom zorgvuldig met de code om te gaan en deze te beschermen tegen onbevoegd gebruik. Indien de hoofdboeker onbevoegd gebruik van de code constateert, dient dat onmiddellijk aan ons te worden gemeld.

De voucher is een vordering op naam van de hoofdboeker op ons. De voucher is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar aan een derde.

Inwisselen

De voucher kan worden gebruikt als betaalmiddel voor elke vakantie die wordt aangeboden door één van de merken van Sunweb Group: Sunweb zon- en wintersportvakantie en Eliza Was Here.

Op jouw nieuw geboekte reis zijn de algemene voorwaarden van Totally en de ABTO Reizigersvoorwaarden van toepassing. Hiermee ga je akkoord bij het maken van de nieuwe boeking.

In het onverhoopte geval dat jouw nieuw geboekte reis ook wordt geannuleerd, door ons of door jezelf, en je daarbij recht hebt op uitbetaling, zal Totally dit bedrag uitkeren in de vorm van een voucher. Hiermee ga je akkoord bij het maken van de nieuwe boeking.

Waarde voucher

De waarde van jouw voucher is gelijk aan het bedrag dat je ter compensatie van ons krijgt vanwege de goedkopere nieuwe reis.

 

 Aan druk- en/of zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend.