Voorwaarden

  1. Home
  2. Geld terug garantie
  3. Voorwaarden

Voorwaarden

• Voor jouw vakantie, met vertrek binnen twee weken, is negatief reisadvies van toepassing. Zodra dit voor jouw boeking geldt, ontvang jij van ons hierover een e-mail. 

• Totally Snow volgt het reisadvies van Diplomatie Belgium. Indien het niet mogelijk is om naar je bestemming te vertrekken, zal je een volledige terugbetaling kunnen aanvragen binnen twee weken voor je vertrekdatum.

• Geldig voor nieuwe vakanties geboekt na 24 september 2020 met een vertrekdatum vanaf 15 december 2020.

• De hoofdboeker zal de terugbetaling kunnen aanvragen via Mijn Totally vanaf twee weken voor de oorspronkelijke vertrekdatum.

• Totally Snow zal het betaalde bedrag terugstorten binnen twee weken na het ontvangen van de bankgegevens van de hoofdboeker.

• Voor last-minuteboekingen (vertrek binnen zes weken), die op het moment van boeken negatief reisadvies hebben, geldt de geldteruggarantie niet. In dit geval kan je nog steeds kosteloos omboeken of ontvang je het reeds betaalde bedrag als tegoed voor een volgende vakantie.

Hoe werkt het? 

1. Als er een negatief reisadvies wordt afgekondigd voor jouw vakantiebestemming en je vertrekt binnen twee weken op vakantie, dan ontvang je van ons een e-mail.

2. Ga naar 'Mijn Totally' en selecteer de vakantie waarvoor negatief reisadvies geldt en waarvan het vertrek binnen twee weken  is. Klik op de button 'annuleren', waarna je de optie ziet om een volledige terugbetaling te ontvangen.

3. Volg de stappen in het Mijn Totally account en bevestig je bankgegevens.

4. Het betaalde bedrag wordt binnen twee weken (na ontvangst van jouw bankgegevens) teruggestort. 

Let op: het is niet mogelijk om een terugbetaling aan te vragen eerder dan twee weken voor jouw vertrek. Als het reisadvies verandert zestien dagen voor vertrek, moet je wachten tot veertien dagen voor vertrek voor je de terugbetaling kan aanvragen.