1. Home
  2. Groepen
  3. INGdeal

ING-deal

Wat klinkt er nog beter dan het kraken van verse sneeuw onder je schoenen? Juist ja, gratis zakgeld! En wij van Totally gaan hier voor zorgen. Wie zegt er nu nee tegen een extra € 50 waarmee je onbezorgd jägerbomb-treintjes kan gaan bouwe, heerlijk mee kan gaan kaasfonduen, een sprong wagen op één van de vele Big Airbags of gewoon alle drie? #Supportyourlocals, toch? 

Ontdek hieronder hoe het werkt. Het is eenvoudiger dan een afdaling van de babypiste.


Voorwaarden

Aanbod uitsluitend bestemd voor Totally-klanten met een inschrijving bij één van de Totally groepsreizen. Aanbod geldig bij de opening van een eerste ING Lion Account-zichtrekening (onder voorbehoud van voorafgaande aanvaarding door ING België en wederzijds akkoord) in de periode van 01/10/2020 tot en met 30/05/2021. Het aanbod is ook geldig voor personen die al vóór 01/10/2020 houder zijn van een ING Lion Account of Green Account. Aanbod uitsluitend bestemd voor natuurlijke personen van minstens 18 jaar. Het aanbod is beperkt tot een eenmalige storting van 50 euro per rekening (geopend op naam van een of meerdere rekeninghouders) en per persoon (eenzelfde persoon kan slechts een geschenk ontvangen voor één enkele rekening die op zijn naam geopend is). De nieuwe ING Lion Account-zichtrekening moet worden geopend door dezelfde rekeninghouder als de persoon die de reis boekt. De rekeninghouder van een bestaande ING-zichtrekening moet de persoon zijn die de reis boekt. De rekeninghouder dient tot slot ook de ING Banking App te downloaden én te activeren.  Dit aanbod is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen van ING voor dezelfde dienst.

Door deel te nemen aan de actie verklaart u akkoord te gaan met het reglement van deze actie, dat op verzoek verkrijgbaar is bij ING, door hier te klikken of op ing.be/wedstrijd (Actie – Partnership ING Totally FEAT0071129).

Betalingstermijnen

Doorheen het seizoen zijn er drie betaalmomenten van ING, afhankelijk wanneer je de stappen hebt doorlopen krijg je de € 50 gestort. Daarom hebben we deadline aangemaakt waarop je de stappen moet doorlopen hopen:

 

1ste betaalronde

2de betaalronde

3de betaalronde

Deadline

01/01

12/03

01/05

Payday

20/01

31/03

20/05

 

Bij vragen of opmerkingen kan je steeds terecht bij groepen@totallysnow.be