Totally Snow friends

Over Totally Snow

  1. Home
  2. Over Totally Snow

Over Totally Snow

Wie zijn wij?
Er was eens een student op een campus die het lumineuze idee had om een skireis te organiseren voor zijn vrienden om het einde van de examens te vieren. Hij zag hier een toekomst in en het jaar erna verkocht hij skireizen aan studenten op meerdere universiteiten, naar meerdere bestemmingen, op verschillende data. Enkele anderen volgden en zo ontstonden de merken Skikot, Sportura, Halloween, Odyssée en GoTo. Ondertussen zijn al deze merken gefusioneerd tot één groot merk: Totally Snow!

Totally Snow behoort tot de Sunweb Group, een touroperator met internationale ambities en met als doel één van de grootste touroperatoren in Europa te worden. Echter is de oorspronkelijke gedachtegang achter het merk Skikot nooit verloren gegaan : Op een andere manier reizen en de dingen op een andere manier aanpakken is altijd onze « way of life » geweest.

Het management van Totally bestaat uit een jong team van ambitieuze personen die 1 groot gemeenschappelijk doel hebben: Alle Totally'ers een geweldige beleving meegeven die ze nooit vergeten.