Over Totally Snow

  1. Home
  2. Over Totally Snow

Over Totally Snow

Wie zijn wij?
Er was eens een student op een campus die het lumineuze idee had om een skireis te organiseren voor zijn vrienden om het einde van de examens te vieren. Hij zag hier een toekomst in en het jaar erna verkocht hij skireizen aan studenten op meerdere universiteiten, naar meerdere bestemmingen, op verschillende data. Enkele anderen volgden en zo ontstonden de merken Skikot, Sportura, Halloween, Odyssée en GoTo. Ondertussen zijn al deze merken gefusioneerd tot één groot merk: Totally!

Totally behoort tot de Sunweb Group, een touroperator met internationale ambities en met als doel één van de grootste touroperatoren in Europa te worden. Echter is de oorspronkelijke gedachtegang achter het merk Skikot nooit verloren gegaan : Op een andere manier reizen en de dingen op een andere manier aanpakken is altijd onze « way of life » geweest.

Het management van Totally opereert vanuit een kantoor in Antwerpen en bestaat uit een jong team van ambitieuze personen die 1 groot gemeenschappelijk doel hebben:
Alle Totally'ers een geweldige beleving meegeven die ze nooit vergeten.

Totally Snow
Not your average ski-trip! In La Foux d'Allos en Les Orres ligt de focus tijdens deze week vooral op FUN, zowel op de piste als daarnaast. Zo organiseren we onder andere te gekke snow-activeiten, unieke party's en een onvergetelijk festival met nationale en internationale topartiesten van 4 tot en met 11 februari 2017!


Deze week sjees jij, na een dagje skiën, de berg af rechtstreeks de après-ski bar binnen en zorgt Skikot voor de meest fantastische snow-activiteiten:

Ga voor goud op de Beer Olympics
Kill de honger met een Bicky burger van de BBQ
Peddel jezelf door een Kajak Race in de sneeuw
Daag jouw vrienden uit op de Wipe Out Lane
Speel een knallend spelletje Paintball
Test je gooi- en bier-drink-skills op de Mega Beerpong Competition

Daarnaast touren Belgische- en Nederlandse artiesten met je mee om de après-ski nieuw leven in te blazen en om jouw week aan te vullen met unieke party’s en een onvergetelijk festival. Onder andere Summertour Radio, Puinhoop Kollektiv, Funk D en Skyve zijn erbij! Jij toch ook?
Line-up La Foux d'Allos:
Summertour Radio
Funk D
Michael Amani
Louis XIV
More to come!