Betaling

  1. Home
  2. Reisinfo
  3. Betaling

Betaling

Betaalmiddelen


Wij bieden je de volgende mogelijkheden om te betalen:

1. Na het boeken direct online betalen via Buckaroo:
Je kunt ervoor kiezen om online te betalen via Buckaroo. Dit is een eenvoudige en slimme manier van betalen. Buckaroo is een online betalingssysteem speciaal ontwikkeld door een aantal grote banken. Bij stap 2 van een boeking kan je aangeven of je direct online wil betalen. Je hebt de keuze om via creditcard (Visa / Mastercard) of betaalkaart te betalen. Na het ontvangen van het reserveringsnummer brengt Buckaroo je dan met één klik naar uw vertrouwde omgeving van internetbankieren. Zo kun je veilig en snel je voorschot of volledige betaling in orde maken!

2. Op een later tijdstip zelf de betaling in orde maken:
Je kan er ook voor kiezen om op een later tijdstip zelf de betaling in orde te maken. Hiervoor gelden de volgende regels:

Boekingen gemaakt tot 4 weken voor vertrek
Je kunt het totaalbedrag overmaken op ons rekeningnummer  BE02 7360 6537 5640 (KBC bank) d.m.v. overschrijving of via Electronic Banking (altijd het factuurnummer vermelden!)

Indien op de factuur staat vermeld dat je een voorschot kan betalen, dan kan je de reissom in 2 delen betalen. Houd je wel aan de bedragen en termijnen zoals op de factuur zijn aangegeven.

Boekingen binnen 4 weken voor vertrek: Wanneer je een reis boekt binnen 4 weken voor vertrek beschouwen wij dit als een last-minute boeking. De betaling dient per direct te gebeuren. Voordat je op reis gaat en wij de reisdocumenten kunnen toesturen, dient de betaling van de reis bij ons binnen te zijn. Je dient de betaling voor je boeking binnen 4 weken voor vertrek op één van de volgende manieren te doen:

 

Overschrijving per computer/mobiel toestel

Je kan, indien je beschikt over Electronic Banking, het totaalbedrag direct overmaken op ons rekeningnummer BE02 7360 6537 5640. Ook hiervoor geldt: altijd het factuurnummer vermelden! Bezorg ons een betalingsbewijs per email zodat we je reisdocumenten kunnen toesturen.

Betaling per creditcard:

Indien je beschikt over een Visa of Eurocard/Mastercard kan je ook hiermee betalen. Je doet dit gemakkelijk via Mijn Totally.

Betaling per debetcard (betaalkaart van KBC/CBC online):

Indien je over een online betaalkaart van KBC beschikt, kan je direct online betalen via je vertrouwde bank.

Wij versturen een bevestiging van de betalingsontvangst per email zodra de betaling door onze financiële administratie is verwerkt. Opgelet: Wanneer je betaalt via Mastercard of VISA kan de verwerking van de betaling tot 10 dagen duren. Indien je geen bevestiging van ons ontvangt, dan dien je eigen bankafschrift of je stortingsbewijs als betalingsbewijs. Wij verzoeken je in dat geval geen contact met ons op te nemen m.b.t. een bevestiging van de betaling!

Bij tijdige betaling zenden/mailen wij je de reisdocumenten doorgaans 1 week voor vertrek toe. Indien je kort voor vertrek boekt, zal hiervan worden afgeweken.

Voorschot
Voorschot: na de boeking ontvang je de bevestiging met daarbij de betalingsvoorwaarden.
Het voorschot (minimum van 50,- euro) bestaat uit:

de reserveringskosten
de kosten van een eventueel afgesloten reis- en/of  annuleringsverzekering
de poliskosten wanneer er een verzekering is afgesloten
30% over de overige reisonderdelen

Dit bedrag dient binnen 7 dagen na boeken op onze rekening te staan. Houd hierbij rekening met de verwerkingstijd van de verschillende wijzen van betaling. Op de factuur kun je precies terugvinden wat het voorschot is voor je boeking.

Restantbedrag: Het restantbedrag dient zes weken voor vertrek bij ons binnen te zijn. Wanneer je binnen zes weken voor vertrek boekt, dien je het totale bedrag in één keer over te maken.