Boeking

  1. Home
  2. Reisinfo
  3. Boeking

Boeking maken

Een boeking maken
Je kunt alleen direct bij Totally Snow boeken, dus niet via een reisbureau. Het direct boeken kan enkel op onze website. Natuurlijk zijn wij wel telefonisch en per chat bereikbaar voor vragen en/of opmerkingen. De snelste manier is het boeken via onze website. Alle bestemmingen en accommodaties staan duidelijk gerangschikt met de juiste prijzen. Je ziet exact dezelfde beschikbaarheid als onze medewerkers op het contact center en je boekt je reis direct in ons systeem. Direct na het vastleggen van de boeking, krijg je een bevestiging per email.

Boeking is altijd definitief
Op het moment dat je alle gegevens hebt doorgegeven en een reserveringsnummer hebt gekregen, beschouwen wij dit als een definitieve reservering. Bij wijzigingen en annuleringen hanteren wij dan ook de Algemene Voorwaarden. Houd er dus rekening mee dat aan een wijziging of annulering altijd kosten zijn verbonden.

Let op: Sommige bestemmingen hanteren een minimum leeftijd voor tenminste één van de reizigers. Van onze bestemmingen is dit voor Frankrijk van toepassing. Minimaal één van de reizigers moet ten minste 18 jaar oud zijn.

Prijzen
De vermelde prijzen zijn per persoon. De prijzen kunnen tijdens het seizoen fluctueren. De reissom is vastgesteld op basis van prijzen, belastingen en brandstofkosten van dit jaar. Indien zich wijzigingen voordoen in genoemde componenten, dan behoudt Totally Snow het recht deze kosten door te rekenen.

Reispapieren
Als wij de betaling hebben ontvangen, ontvang je ongeveer een week voor vertrek de reispapieren. Hierin vind je alle gegevens betreffende de reis, jouw adres in het buitenland, enz. Voor de factuur en tickets via email rekenen wij geen kosten aan.

Tickets per email
Het ontvangen van de tickets per email is een makkelijke, snelle en goedkope manier om over jouw reisdocumenten te beschikken. De tickets kun je thuis uitprinten. Met de print van jouw busticket kun je inchecken voor je busreis en met de print van jouw accommodatievoucher kun je inchecken in je accommodatie. Inchecken met een door jezelf uitgeprint ticket of voucher, werkt dus hetzelfde als met een door ons uitgeprint ticket of voucher.

Alleen op vakantie
Het is niet mogelijk om voor één persoon te boeken. Aangezien je enkel een studio/appartement/chalet kan boeken is dit met minstens 2 personen. Neem contact op met ons kantoor om de prijs van een 1-persoons kamer op te vragen.

Aansprakelijkheid bij boeking
Degene die de reis boekt is voor zichzelf én alle andere deelnemers die met dezelfde boeking meegaan hoofdelijk aansprakelijk. Alle correspondentie wordt gevoerd via het adres van de hoofdboeker. Wijzigingen en annuleringen moeten schriftelijk door de hoofdboeker worden gemeld.

Wijzigingen
Na het opmaken van de factuur kun je tot 28 dagen voor vertrek één en ander wijzigen, uiteraard voor zover de gewenste wijziging nog mogelijk is. Voor iedere wijziging worden € 27,- wijzigingskosten in rekening gebracht plus de eventuele door de wijziging ontstane extra kosten. Een wijziging kan alleen door de hoofdboeker van de reis worden doorgegeven. Wij raden je aan eerst via ‘Mijn Boeking’ de wijziging uit te voeren, dit is buiten de eventueel door de wijziging ontstane extra kosten, kosteloos.