Bus

 1. Home
 2. Reisinfo
 3. Bus

Vertrek met de bus naar de Alpen

Kom uitgerust aan op je bestemming

 • Een mondmasker is verplicht gedurende de gehele busrit. Op deze manier beschermen we elkaar en zo kan iedereen met een veilig gevoel reizen.
 • In de bus zal te allen tijde desinfecterende gel aanwezig zijn zodat je je handen kan ontsmetten. Bij het opstappen is het gebruik van desinfectiegel verplicht.
 • We werken dit jaar met stoelnummering en vaste zitplaatsen. Mensen uit dezelfde boeking zullen automatisch naast elkaar geplaatst worden.
 • Elke reiziger moet bij vertrek een gezondheidsverklaring tonen. Indien je geen gezondheidsverklaring kan tonen zal de toegang tot de bus geweigerd worden.
 • Helaas zal je geen drankjes in de  bus kunnen kopen dit skiseizoen.
 • Er is een vaste looproute in de bus. Hierdoor kun je elkaar niet in de weg lopen en kan afstand behouden worden.
 • Er is geen toilet mogelijkheid in de bus. We zullen extra toiletstops inlassen zodat iedereen regelmatig even naar het toilet kan en het masker kan afzetten.
 • Respecteer altijd de regels van de chauffeur 

 

Bus voor weekreizen

De bus vertrekt iedere vrijdagavond. De terugkomst is ruim een week later, op zondagochtend kom je terug aan in België. Alle busreizen worden uitgevoerd door zeer betrouwbare Belgische touringcarbedrijven waar we al jaren mee samenwerken. Tijdens de lesvrije week legt Totally Snow ook een bus in op zaterdag met vertrek vanuit Gent, Antwerpen of Leuven.


Bus voor shortski’s

De bus vertrekt iedere donderdagavond. De terugkomst is voorzien op maandagmorgen. Onze shortski's wordeb uitgevoerd met een Royal Class bus. Deze biedt extra beenruimte waardoor je nog comfortabeler kan reizen en uitgerust op je bestemming aankomt. 

Opstapschema

Let op! De vertrekuren hieronder zijn een indicatie. Uiterlijk twee dagen voor vertrek krijg je een SMS met je definitieve vertrekuur en opstapplaats. Je wordt steeds een half uur voor vertrek op je opstapplaats verwacht. Wij bieden de volgende opstapplaatsen aan:


Brugge: vertrek om 16u30 op parking Kinepolis, Koning Albert I-laan 200, 8200 Brugge

Gent: vertrek om 17u30 op parking Oost van het Wielercentrum Eddy Merckx, Strandlaan 3, 9000 Gent  

Antwerpen: vertrek om 18u00 op parking Pidpa, Deguinlei, 2018 Antwerpen

Brussel: vertrek om 19u00 op parking Delta, Jules Cockxstraat, 1160 Oudergem

Leuven: vertrek om 20u00 op de parking van het Esso Noord tankstation in Heverlee langs de E40 (Luik-Brussel), 3001 Leuven

Luik: vertrek om 21u op Parking Gare d’Angleur, Rue Denis Lecocq, 4031 Luik


Opstap- / afstaptoeslagen

Brugge: €10

Gent: €7,5

Antwerpen: €5

 
Te weinig deelname opstapplaats

Bij te weinig mensen (minder dan 20) voor een op- of uitstapplaats behouden wij ons het recht voor deze plaats niet aan te doen. Mocht het gebeuren dat een reeds gereserveerde op-/uitstapplaats vervalt, dan vergoeden wij een tweede klas treinkaartje naar de dichtstbijzijnde op-/uitstapplaats.


Rookvrije bussen

In de bussen van Totally Snow mag niet gerookt worden. Gedurende de reis vinden er enkele rookpauzes plaats.

Losse bustickets

Het is niet mogelijk losse bustickets te bestellen.


Zaterdagbus

Op verzoek leggen wij zoals elk jaar zaterdagbussen in voor de mensen die nog late examens hebben of gewoon direct hun appartement in willen in plaats van een dag te wachten. Deze bus vertrekt zaterdagavond vanaf de opstapplaatsen Gent, Antwerpen en Leuven. Je betaalt hiervoor een supplement. Je kunt tot 1 januari per email doorgeven indien je hiervan gebruik wilt maken, dan passen wij je boeking aan.