Lessen

  1. Home
  2. Reisinfo
  3. Lessen

Lessen

De lessen in Frankrijk worden gegeven door gediplomeerde monitoren van de Franse skischool aan groepen van +/- 8 personen. Het voordeel van een lokale skischool is dat zij wettelijk toestemming hebben om les te geven en het gebied natuurlijk erg goed kennen. De lessen worden niet alleen in het Frans aangeboden, maar ook in het Engels en soms zelfs in het Nederlands.

 

Voor onze shortski en midweekreizen bieden we geen skilessen aan. Indien toch gewenst zullen onze Totally Snow monitoren je ter plaatse in contact brengen met een skischool.

Niveau
De lessen worden gegeven op 3 verschillende niveaus: beginner, gemiddeld of gevorderde. Bepaal aan de hand van onderstaande tabel je niveau:

Categorie

Ervaring

Lesmaterie

Beginner

0-1 week

Materiaal, glijden en bochten maken

Gemiddeld

1-3 weken

Opdoen van bochtenkennis op blauwe en rode pistes

Gevorderde

3-5 weken

Perfectioneren van bochtenkennis op alle pistes

Prijzen
De prijzen van de lessen verschillen per station. Bij elke bestemming kun je nalezen hoeveel les er aangeboden wordt (aantal dagen + aantal uur) en de prijs die je ervoor in België betaald. De exacte tijden en locatie worden op de aankomstdag bekend gemaakt door de monitoren. Totally Snow heeft geen invloed op de lestijden!