Totally Snow

Totally Experience 

Een skivakantie zoals je er nog nooit een meemaakte

  1. Home
  2. Totally Experience

Totally Experience

Wat kan je verwachten?

Totally Snow (voorheen Skikot) is dé reisorganisatie als het gaat om skireizen voor studenten. Sinds 1995 organiseren wij skivakanties naar de beste skigebieden in de Franse Alpen. Totally Snow is niet alleen actief in België maar ook Nederland, Frankrijk en Denemarken. Elke gast is speciaal voor ons en daarom willen we ook elke gast zijn eigen unieke Totally Experience bezorgen, de beste week van je leven zeg maar.  
Totally Snow ski

De beste skigebieden

Totally Snow biedt alleen the best of the best van de Europese skigebieden aan. Al onze bestemmingen liggen in grote skigebieden met moderne skiliften en uiteraard uitstekende Après-ski faciliteiten. Al onze skivakantie zijn inclusief skipas en ontvang je meteen van onze reisleiding als je incheckt. Lekker makkelijik toch?  
Totally Snow

De dikste Après-ski feesten

De hele week organiseren we vette feestjes bij de plaatselijke Après-ski bar waarbij we je graag welkom heten met een drankje van het huis en een dikke streep muziek van onze Resident DJ’s. Tijdens de lesvrije week doen we er nog een dikke schep bovenop en laten we onze eigen Totally Snow ambassadeurs (Internationale DJ’s) invliegen om er een extra groot feest van te maken.

Leuke Snow-activiteiten

Even geen zin om de piste op te gaan? Tijdens je vakantie organiseren we verschillende extra activiteiten op en naast de piste. Al eens typisch Frane tartiflette gegeten? Of wat dacht je van een spelletje bubble football of een sleetjesrace op de piste? 

Like minded people

Totally Snow brengt jongeren bij elkaar die samen één doel gemeen hebben: genieten van de sneeuw, een Après-ski en een feestje. Daarom voorzien wij voor jullie accomodaties voor jongeren, activiteiten voor jongeren en een team dat weet wat skiën en feesten is.
Totally Snow crew

24/7 Reisleiding

Op al onze bestemmingen staat 24/7 reisleiding voor je klaar. Zij ontvangen je bij aankomst, organiseren verschillende toffe activiteiten en helpen je wanneer nodig. Natuurlijk doen zij ook graag nog een dansje mee in de après-ski!