Wat is Totally?

  1. Home
  2. Whytotally

Wat is Totally?

WAT IS TOTALLY?


Dagelijks naar beneden scheuren van de pistes. Een Après-ski momentje van tijd tot tijd. Of losgaan tijdens 1 van thema parties met onze topcrew en je beste maten/vriendinnen.

Skikot biedt deze succesformule al meer dan 25j aan.

Maar stilstaan is achteruit gaan. En net daarom hebben wij het afgelopen jaar alles helemaal onder de loep genomen en ons concept helemaal in een nieuw jasje gestoken.

No worries, het wordt allemaal gewoon nog beter!!

Met trots presenteren we ons nieuwe kindje: Totally!


DE BESTE SKIGEBIEDEN
We ♥ snow! Daarom vind je bij ons uitsluitend de beste skigebieden van Frankrijk en Oostenrijk. Dus geen afgelegen plaatsjes met een kleine piste en 1 sleepjeslift, maar alleen de topbestemmingen met skipistes voor elk niveau!


EEN SCHERPE PRIJS
Wij voorzien voor jullie altijd een zo scherp mogelijke prijs!

Omdat we snappen dat je ook graag wat geld over houdt voor een avondje stappen, een citytripje, etentjes etc... doen wij er jaarlijks alles aan om voor jullie de scherptst mogelijke prijs te onderhandelen bij de hotels en skistations.


INCL. SKIPAS
Als je aankomt op bestemming wil je natuurlijk zo snel mogelijk die piste op! Het laatste wat je wil is dan nog lang in de rij staan om je skipas te kunnen kopen. Daarom zijn al onze vakanties inclusief skipas. Lekker makkelijk toch? Wil je bovendien je skipas een dag langer of korter. Dat kan allemaal! (in de laatste stap van je boekingsproces)


INCL. TOTALLY YETI KAART
In Frankrijk is de drank een pak duurder dan bij ons. Daarom hebben wij sinds dit jaar een ongelofelijke deal voor jullie gesloten. Iedere Totally klant kijgt vanaf dit jaar standaard een Totally Yeti kaart* als hij bij ons boekt.

Met deze kaart krijg je maar liefst 40% korting op al je bier en frisdrank. + een aantal gratis shots tijdens de Après-ski's.

*Er zijn 6 Yeti gebieden: Les 2 Alpes, St François Longchamp, Risoul, St Sorlin d'Arves, Alpe d'Huez en Vaujany. Voor de andere gebieden wordt een gelijkaardig concept uitgewerkt.

**op sterke alcoholische dranken, wijn en shots geldt deze korting niet! Hiervoor dien je je kaart te upgrade naar een Gold kaart. Dit kan later in het boekingsproces.


INCL. ACTIVITEITEN & APRÈS-SKI
Tijdens je vakantie organiseren we verschillende toffe activiteiten. Heb je zin om tussen de afdalingen door mee te doen en andere gasten te leren kennen? Of sluit je ’s avonds aan bij de après-ski? Onze monitoren laten je graag de leukste bars en feestjes zien!


24/7 REISLEIDING
Op al onze bestemmingen staat 24/7 reisleiding voor je klaar. Zij ontvangen je bij aankomst, organiseren verschillende toffe activiteiten en helpen je wanneer nodig. Natuurlijk doen zij ook graag een dansje mee in de après-ski!


EXCLUSIEF VOOR JONGEREN
Totally brengt jongeren bij elkaar die samen één doel gemeen hebben: genieten van de sneeuw, een Après-ski en een feestje. Daarom voorzien wij voor jullie accomodaties voor jongeren, activiteiten voor jongeren en een team dat weet wat skiën en feesten is.