Geld terug garantie

  1. Home
  2. Geld terug garantie

Geld Terug Garantie

Geld terug in het geval van negatief reisadvies door COVID-19

Kijk jij er al naar uit om jouw volgende skivakantie te plannen, maar ben je bang dat jij je geld niet terugkrijgt bij een negatief reisadvies? Heb je al een voucher en wil je, bij een annulering door COVID-19, niet nogmaals een voucher ontvangen? Om jou een zorgeloze aanloop naar jouw skivakantie te bezorgen, bieden wij vanaf nu de 'Geld Terug Garantie' aan. 

Bij Totally Snow garanderen wij, dat als het reisadvies voor je bestemming binnen twee weken voor vertrek wegens COVID-19 negatief wordt, je gegarandeerd je geld terugkrijgt, ook als je betaald hebt met een voucher. Zelfs wanneer de reisbranche wettelijk gezien alternatieven, zoals vouchers, mag aanbieden, krijg je met de 'Geld Terug Garantie' jouw betaling teruggestort binnen twee weken nadat jouw reis is geannuleerd. Bekijk hier de volledige voorwaarden en hoe de geldteruggarantie werkt.

• Voor jouw vakantiebestemming is zes weken voor vertrek negatief reisadvies afgekondigd. De geldteruggarantie geldt dan (nog) niet. Dit is wel het geval wanneer de vakantiebestemming twee weken voor vertrek nog steeds negatief reisadvies heeft.

Waarom vanaf nu de 'Geld Terug Garantie'?

- 24 september 2020 -

De voucher was en is een belangrijke en noodzakelijke oplossing tijdens deze wereldwijde pandemie. Door te luisteren naar de wensen van onze Totally Snow klanten kunnen we voor vakanties met vertrek vanaf 15 december 2020 de 'Geld Terug Garantie' aanbieden, mede dankzij een goede samenwerking met onze partners.